Popkoor Stick Together geeft zomerconcert

Voor de vrouwen van popkoor Stick Together uit Putten en vrouwenkoor V’Allure uit Veenendaal is er maar één ding leuker dan zingen in hun koor. En dat is samen zingen met een ander koor.

Om die ervaring mogelijk te maken hebben de beide koren de handen ineengeslagen en een uitwisselingsproject georganiseerd.

Het plan is eenvoudig. Beide koren organiseren een concert in hun vestigingsplaats. Daarbij is V’Allure op 16 juni 2023 te gast in Putten en Stick Together op 30 juni in Veenendaal. Voorafgaand aan de concerten zal er gezamenlijk repertoire ingestudeerd worden, waarbij beide koren kennis maken met een genre wat zij normaal gesproken niet zo snel zouden kiezen. De nummers die Popkoor Stick Together zingt, zijn popsongs van na het jaar 2000. V’Allure zingt licht klassiek, pop en wereldmuziek.

De koren zingen eigen repertoire en maken uitstapjes naar elkaars repertoire. Het belooft een spetterende en gevarieerde avond te worden op vrijdag 16 juni om 20.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Achterstraat 39 in Putten. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website www.popkoorsticktogether.nl ( via agenda).