Praat mee over de inrichting van bedrijventerrein Henslare

De gemeente Putten houdt een inloopbijeenkomst voor ondernemers over de inrichting van het toekomstige bedrijventerrein Henslare. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 4 juli tussen 17.00 uur en 20.00 uur in Zalen- en Congrescentrum De Aker aan het Fontanusplein 2 in Putten.

Vooraf aanmelden is niet nodig

Op 10 maart 2022 stelde de gemeenteraad de gebiedsvisie voor het bedrijventerrein Henslare vast. Met dit raadsbesluit als startpunt, is de gemeente begonnen met het uitwerken van de gebiedsvisie in een concreter plan. Voorafgaand aan de inloopbijeenkomst voor ondernemers, spreekt de gemeente eerst met mensen in en vlakbij het plangebied.

Schetsen op tafel
Tijdens de inloopavond op 4 juli laat de gemeente de (potlood)schetsen van de globale indeling van het bedrijventerrein aan ondernemers zien. Aan de verschillende gesprekstafels kunnen ondernemers hun ideeën en wensen bekend maken. De gemeente garandeert niet dat alle ideeën een-op-een worden overgenomen. Wel dat zij haar best doet om de wensen van ondernemers voor zover mogelijk in te passen in het plan.

Vragen
Vragen over het project Henslare kunnen gesteld worden bij de gemeente Putten via telefoonnummer 0341-359611 of via het emailadres info@putten.nl.