Problemen in de openbare ruimte? Maak er melding van bij de gemeente

De zorg voor de openbare ruimte is een taak van de gemeente. Denk bij openbare ruimte aan plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Zoals straten, parken, speelterreinen en voet- en fietspaden. 

Melding openbare ruimte? Ga naar www.putten.nl/melding

Inwoners kunnen hun melding doorgeven aan de gemeente putten via www.putten.nl/melding.

Een veilige omgeving
Een schone en veilige omgeving staat bij de gemeente Putten voorop. Daarom vraagt de gemeente aan de inwoners om problemen te melden. Dus werkt de straatverlichting niet of is er een stoeptegel kapot. Staat (een deel van) de straat blank door een rioolverstopping, is er ergens afval gedumpt of is de vuilnis niet opgehaald. Zijn er klachten over hondenpoep of wordt er regelmatig op de stoep geparkeerd? Meld dit dan bij de gemeente Putten.

Een melding doorgeven
Inwoners kunnen een melding doorgeven door het formulier op de website www.putten.nl/melding in te vullen. Hierbij is het ook mogelijk om de melding anoniem te doen. Of bel de Servicebalie via 0341-359 611. De gemeente doet haar uiterste best om een melding zo snel mogelijk af te handelen. Sommige meldingen kunnen niet direct worden afgehandeld, omdat er bijvoorbeeld eerst onderzoek nodig is.