Puttens Spektakel

​Het Puttens Spektakel barst op zaterdag 29 juli weer los in het winkelcentrum. Dit jaar zorgt het thema “Join the Circus” voor verwondering en plezier in de winkelstraten.

Circus Snor is aanwezig met een leuke kinderkaravaan

Onder begeleiding van een circusdocent kan er worden geoefend met verschillende circusmaterialen, zoals lopen op een bal of koord, jongleren, fietsen op gekke fietsen en meer gekkigheid. Liever toekijken hoe iemand anders geweldige stunts uitvoert? Ga dan naar de voorstelling van Cycling Circus. Twee waaghalzen dagen elkaar uit in een acrobatisch verhaal over het leven en de liefde. Na een romantische date op een BMX-fiets volgt een gezinsleven op eenwielers. Hoe meer zij in hun fietsen en elkaar verstrengeld raken hoe spannender de vraag. Zal hun liefde blijven rollen of raken ze onder hun eigen wielen gevangen?

Verder staat clown Oepsie het winkelend publiek op te wachten bij Fluit & Kruid, vanwaar ze kunnen vertrekken voor een leuke speurtocht door het centrum. Altijd al willen leren om ballonfiguren te maken? Ga dan kijken bij Ballonnenmarjoke. Deze ballonkunstenaar maakt de prachtigste creaties. In de winkelstraten is ook nog Bellendame en haar steltloper te vinden, samen maken zij machtig mooie mega zeepbellen.

Muzikale ondersteuning is er van circusorkest Orchéstra Mobilia. De bakfietsactie van Rotary Nederland maakt het programma compleet. Een plattegrond met alle acts en activiteiten is te vinden op de website van Winkelcentrum Putten www.winkelcentrumputten.nl/evenementen.