Puttense v​rijetijdskunstenaars exposeren in de Kunstkelder

In de Kunstkelder aan de achterkant van het gemeentehuis opent wethouder Van Nieuwenhuizen op vrijdag 25 november om 20.00 uur een nieuwe tentoonstelling. Er zijn werken van Puttense vrijetijdskunstenaars te vinden.

De Kunstkelder is te bereiken via de trap aan de achterzijde van het gemeentehuis

Mindervaliden kunnen gebruik maken van de hoofdingang en de lift van het gemeentehuis, behalve op vrijdagmiddag en zaterdag. De Kunstkelder is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 14.00 uur tot 16.30 uur en op woensdag en zaterdag van 10.00 uur tot 12.30 uur.

De Puttense kunstenaars die die in de Kunstkelder exposeren zijn Jo Aerts (olieverf- en acrylschilderijen), Gesina Bakker (acrylverfschilderijen), Jannet van Dompsleer (keramiek), Janny van Galen (schilderijen), Ria Grift (keramiek), Jantine van den Ham (acrylverfschilderijen), Rudina Hammoudeh (schilderijen), Bertha van den Hoek (schilderijen), Ans Jansen (keramiek) Ellie Klompenhouwer- Bosch (keramiek), Astrid Krauts (schilderijen), Henk Roordink (foto's), Piet Schuitemaker (schilderijen), Nympha Schouten (acrylschilderijen) en Bert de Weerd (schilderijen).