​Samenwerkingsovereenkomst VVV Randmeren getekend

VVV Elburg, VVV Ermelo, VVV Nunspeet en VVV Putten tekenden op donderdag 22 juli een samenwerkingsovereenkomst en gaan een samenwerking aan onder de werknaam VVV Randmeren Veluwe.

De kantoren houden hun eigen naam op de gevel.

Deze samenwerking houdt in dat de VVV-vestigingen gezamenlijk de VVV licentie afnemen en dat de VVV-vestigingen elkaar op diverse vlakken inspireren en versterken met als gezamenlijk doel de regio promoten en het toeristisch product aantrekkelijker maken. Alle VVV-vestigingen blijven een eigen organisatie met een unieke eigen identiteit, eigen bestuur en bedrijfsvoering.

Alle activiteiten die uit deze samenwerking ontstaan hebben als doel de gastvrijheid in de regio Randmeren en de Veluwe te verhogen, het toeristisch product in de regio aantrekkelijker te maken en de regio als vakantiebestemming te promoten. Gezamenlijk kunnen de VVV-vestigingen van Putten, Ermelo, Nunspeet en Elburg sneller opereren vanwege de kortere lijnen met elkaar.

Zo ontwikkelen de kantoren nieuwe, gemeentegrens overschrijdende, toeristische producten zoals fiets- en wandelroutes, werken ze samen bij het ontwikkelen en inkopen van winkelproducten, volgen ze samen opleidingen, trainingen en workshops en bieden ze deze ook gezamenlijk aan voor leden en partners. Zo wordt er niet alleen op de kosten bespaard, maar leren ze elkaar steeds beter kennen en kunnen ze het gebied beter promoten.