​Schrijven voor beginners tijdens Boekenweek

Bibliotheek Putten houdt een workshop 'Schrijven voor beginners' tijdens de aanstaande boekenweek. Geïnspireerd door het boekenweekthema 'Ik ben alles' leren de deelnemers creatief schrijven. 

Deze kennismakingsworkshop is gratis bij te wonen op maandagochtend 13 maart

Naast de workshop Schrijven voor beginners houdt de Bibliotheek Noordwest Veluwe in het kader van de boekenweek in alle gemeenten activiteiten.

Zo starten ze met een avond met Maarten van Rossem in Theater Stroud. Op zaterdag 11 maart is er een unieke Living Library in Bibliotheek Nunspeet, waar belangstellenden in gesprek kunnen met Levende Boeken. In Bibliotheek Ermelo kannen liefhebbers de gedichten van Lieke Marsman samen lezen en bespreken tijdens een literaire middag. De Boekenweek wordt afgesloten op zaterdagavond 18 maart met schrijver Arthur Japin in MFC De Roef in Harderwijk.

Boekenweekgedicht
Tijdens de boekenweek kunnen belangstellenden het gedicht 'Ik ben alles' van dorpsdichter Pieter van Heiningen ophalen in de bibliotheek en bij de boekhandels in Putten.

Ga naar de agenda op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl voor een overzicht van alle activiteiten. Tevens is het mogelijk om op de website aan te melden voor de diverse activiteiten.
Boekenweek, bibliotheek Noordwest-Veluwe, Putten