Sint had een druk weekend, hij bezocht veel Puttense kinderen

Veel gezinnen in Putten beleefden afgelopen weekend mooie momenten toen Sinterklaas en zijn Pieten op huisbezoek kwamen. De goedheiligman bracht de feestvreugde rechtstreeks naar de huiskamers.

Met een glinsterende mijter en zakken vol cadeaus, die de Sint bij de lokale middenstand had ingekocht, betrad Sinterklaas de woningen

Hij werd overal met open armen ontvangen door enthousiaste kinderen, hun ouders en andere familieleden. Sinterklaas nam de tijd om met elk kind te praten, lekkernijen uit te delen en natuurlijk de langverwachte cadeautjes te overhandigen.

”Het is altijd geweldig om de magie van Sinterklaas van zo dichtbij te ervaren", glimlachte een moeder, terwijl haar kinderen vol spanning luisterden naar de verhalen van de goedheiligman. ”Dit maakt de feestdagen echt bijzonder voor ons gezin.” De Pieten zorgden voor iets extra’s met dit jaar de grap van Toverpiet! Toverpiet had een confettibom geplaatst in één van de zakken en bij het openen van de zak ging de confettibom af.

Het huisbezoek van team Sint in Putten creëerde een onvergetelijke ervaring voor de gemeenschap, waarin traditie, gezelligheid en verwondering hand in hand gingen. De feestelijke sfeer liet een blijvende indruk achter en zette de toon voor een vreugdevol Sinterklaasfeest in Putten. Team Sint in Putten kijkt nu alweer uit naar de huis- en bedrijfsbezoeken in 2024.