​Spreekuur windpark Horst en Telgt op 16 januari gaat niet door

De plannen voor windpark Horst en Telgt liggen ter inzage. Om alle vragen hierover te beantwoorden organiseerde Provincie Gelderland een spreekuur in Ermelo en in Putten. Omdat er geen aanmeldingen zijn voor het spreekuur in Putten op 16 januari 2024 is het geannuleerd.

Spreekuur gaat niet door

Op 10 en 16 januari 2024 zou de Provincie Gelderland samen met de gemeenten Ermelo, Putten en Prowind spreekuren houden over windpark Horst en Telgt. Tijdens de spreekuren worden vragen beantwoord over de stukken die nog tot en met 7 februari 2024 ter inzage liggen. Vier personen bezochten het spreekuur op woensdag 10 januari 2024 in Ermelo. Voor het spreekuur in Putten zijn er geen aanmeldingen ontvangen. De projectorganisatie stelt vast dat er nauwelijks belangstelling is voor de spreekuren en besluit daarom dat het spreekuur op 16 januari niet doorgaat. Uiteraard blijft de Provincie Gelderland beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Toch in gesprek? Neem dan contact op met het Provincieloket per telefoon 026-3599 999 of stuur een email naar [email protected]. Klik hier voor meer informatie over de terinzagelegging.

Foto: Pixabay