'Spring je Lam' op zaterdag 6 april in de manege van Putten

​De tweede editie van Putten op z´n Kop 'Spring je Lam' wordt op zaterdag 6 april gehouden in de manege van Putten. Voor wie weer zin heeft in een feestje zijn er nog kaarten verkrijgbaar via de website www.puttenopznkop.nl.

Jeroen van Eck en Remco van Soest hebben weer alles uit de kast gehaald om er een geweldig festival van te maken voor alle Puttenaren boven de achttien jaar

”Dat was bij de eerste editie van Putten op z’n Kop zo fantastisch. De jongste bezoeker was 18 jaar en de oudste 65. Dat ging hand in hand. En dat is precies onze bedoeling. We willen mensen samenbrengen, een feest voor iedereen”, vertelt Van Soest. Jeroen vult aan: “Het is een feest waar iedereen elkaar weer tegen komt om bij te kletsen, te dansen en gezellig wat te eten en te drinken met elkaar. Echt samen genieten.”

De artiesten die tijdens het festival op zullen treden zijn inmiddels ook bekend. “We hebben de keuze gemaakt om wat breeds neer te zetten, van meezingers tot de ouderwetse beukers. Energiek, gezellig en lekker dansbaar. FeestDJRuud, Dries Roelvink, Mental Theo, A*Fever, Buren van de Brandweer en Q-music Foute Uur gaan Putten op z’n Kop zetten en iedereen laten bewegen. Maar we verklappen nog niet alles. We hebben nog een mysterie-act waar het publiek enorm van zal genieten”, aldus Van Eck.

“In samenwerking met Heineken en Licor 43 komt er een tweede podium waar lokale Dj’s gaan draaien. We willen hiermee de betrokkenheid met Putten vergroten. Dat tweede podium komt in een grote tent waar ook een terras en een lekker dansvloertje wordt neergezet. Aansluitend worden er foodtrucks geplaatst.“ Van Soest vult aan: “Daarmee wordt het hele festival overdekt. De vorige keer liepen we ertegenaan dat veel wind en een temperatuur tegen het vriespunt ervoor zorgden dat de locatie best wel koud aanvoelde. Daar hebben we op ingespeeld en alles wordt nu goed winddicht gemaakt. Naast het tweede podium komt er ook een cocktailbar en uiteraard brengen we de Silent Disco weer terug. We zorgen dus voor een divers aanbod, met voor elk wat wils.”

Na de eerste editie van Putten op z’n Kop hebben Jeroen en Remco direct geëvalueerd en aan de hand daarvan zijn er verbeterpunten doorgevoerd. “Omdat we vonden dat mensen te lang in de rij moesten staan voor de toiletten hebben we het aantal toiletten verdubbeld. Een bezoek aan Putten op z’n Kop moet een positieve belevenis zijn.”

"Putten op z’n Kop wordt gerealiseerd met een waanzinnige groep vrijwilligers, waar wij enorm dankbaar voor zijn. Zonder deze mensen redden we het niet. Negentig procent van de vrijwilligers die hebben geholpen tijdens de eerste editie komen weer helpen. Maar er zijn altijd meer mensen welkom. Dus als er nog mensen zijn die het leuk vinden om ook de tweede editie tot een groot feest te maken laat het ons dan weten via de website of via onze Instagram pagina. Hou ook voor de laatste updates, win-acties en nieuwtjes onze website www.puttenopznkop.nl en de sociale mediakanalen goed in de gaten. Of meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je niks meer hoeft te missen", besluit Van Eck.