Stevige zomerwandeling Landgoed Staverden

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op zaterdag 23 juli een lange wandeling over landgoed Staverden.

Het landschap op en rond landgoed Staverden is erg afwisselend

Dat ontdek je het beste te voet. Kom mee met de boswachter op deze mooie lange wandeling en loop door diverse cultuur- en natuurlandschappen. Hoewel het een flinke wandeling wordt, is er voldoende tijd om af en toe stil te staan bij de mooiste plekjes. Hier luisteren de deelnemers naar de verhalen van de boswachter. Halverwege wordt er een rustplek gezocht om de meegenomen boterham op te eten.  

De wandeling start om 10.00 uur en duurt ongeveer 5 uur over een afstand van zo'n 15 kilometer. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Deelname bedraagt 5.00 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2.50 euro per persoon. Donateurs mogen gratis mee op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Tip van de boswachter: Neem zelf lunch en water mee voor onderweg. Koffie of thee is voor eigen rekening. Trek goede wandelschoenen aan die geschikt zijn voor onverharde paden. Meer informatie en online reserveren www.glk.nl/excursies.

Foto: Christian Biemans