Terras woning Amalia van zorgcentrum De Schauw in de bloemetjes gezet

Vrijwilligers van Zorggroep Noordwest Veluwe hebben voor een prachtige verrassing gezorgd bij zorgcentrum De Schauw. Het terras van woning Amalia werd volledig getransformeerd met nieuwe bloemen, geleverd door Koping Flora.

Met zorg en toewijding werden geraniums, petunia's, Spaanse margriet, lobelia en afrikaantjes geplant in bloembakken en potten.

Het resultaat was adembenemend en bracht een levendige en kleurrijke sfeer op het terras. De bewoners van Amalia waren blij verrast door de veranderingen en kwamen nieuwsgierig een kijkje nemen. Ze genoten vervolgens direct van hun nieuwe terras, onder de stralende zon.

Dit prachtige initiatief benadrukt niet alleen de betrokkenheid van de vrijwilligers, maar ook de inzet van de medewerkers die dagelijks met liefde zorg geven aan de bewoners van De Schauw en woning Amalia. Hun toewijding en aandacht dragen bij aan een warme en vertrouwde omgeving voor de bewoners.

De samenwerking tussen Zorggroep Noordwest Veluwe en Koping Flora toont de kracht van gemeenschap en het belang van het creëren van een prettige leefomgeving. Samen hebben ze gezorgd voor een waardevolle en positieve ervaring voor de bewoners, waarbij het nieuwe terras een bron van vreugde en ontspanning zal zijn. Dit initiatief herinnert ons eraan dat kleine gebaren een groot verschil kunnen maken in het leven van anderen. Het inspireert om elkaar te ondersteunen en te koesteren, vooral in deze uitdagende tijden. Met waardering voor de vrijwilligers, medewerkers en alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan dit prachtige project, hopen we dat dit voorbeeld anderen zal inspireren om ook bij te dragen aan het welzijn van degenen die zorg nodig hebben.