​Theater Stroud presenteert theaterprogramma 2023-2024

Theater Stroud heeft vóór de zomervakantie nog één theateravond op het programma staan: de Previewavond op zaterdag 10 juni. Het programma voor het theaterseizoen 2023-2024 is zo goed als rond.

Op het menu staat weer een mooie mix van vrolijke, indrukwekkende, verrassende, intrigerende en boeiende voorstellingen

Tijdens de Previewavond maakt de programmeur van Theater Stroud het volledige programma bekend en kunnen de bezoekers smullen van een sneakpreview. Er zijn onder meer filmpjes te zien en sommige artiesten laten het publiek zelfs in levenden lijve kennismaken met hun nieuwe voorstelling. En als kers op de taart krijgen de bezoekers op deze avond ook nog de kans om met voorrang tickets voor het nieuwe theaterseizoen te kopen, nog voordat de officiële verkoop van start gaat. Zo vissen bezoekers dus nooit achter het net.

Kom daarom naar de Previewavond, proef de amuses en krijg lekkere trek in het nieuwe theaterseizoen. Nieuwsgierig? Neem familie, vriend(inn)en, collega’s, buren of wie dan ook gezellig mee.

De voorstelling op zaterdag 10 juni begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook, zoals bij elke voorstelling in Theater Stroud, een reservering worden gemaakt voor een plaats aan de theatertafel (gratis) en een borrelarrangement.

Op de Previewavond maakt Theater Stroud bekend wat er volgend jaar in het theater te zien is (foto: Annemieke Westphal-Kreeftmeijer)