Toneelvoorstelling van De Kiesmannen in Theater Stroud

De Kiesmannen bestormt dit jaar de podia met de nieuwe theatervoorstelling Op zoek naar Europa. Het gezelschap staat op woensdag 15 maart in Theater Stroud en neemt de bezoekers mee op een avontuur vol muziek en verhalen.

Een reis van de Brusselse torens naar de rafelranden van het continent

Want het stormt in Europa: de Britten kozen hun eigen pad, de Hongaren breken de rechtsstaat af en er woedt een verwoestende oorlog in Oekraïne. Europa weet zich amper raad met de grote uitdagingen van vandaag, maar vooral niet met zichzelf. Weten we eigenlijk nog wel wat het betekent om Europeaan te zijn? Of hebben wij een nieuw Europees verhaal nodig? Europa verdrinkt in haar eigen geschiedenis; het oude continent is op zoek naar antwoorden.

Door middel van spel, muziek en humor ontrafelen de acteurs Anton de Bies, Dorien van Gent en Dylan Ahern het Europese verhaal. Ga samen met de Kiesmannen op zoek naar het kloppende hart van het nieuwe Europa.

De voorstelling van 15 maart begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook, zoals bij elke voorstelling in Theater Stroud, een reservering worden gemaakt voor een plaats aan de Theatertafel (gratis) en een borrelarrangement.

Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling Op zoek naar Europa van De Kiesmannen op woensdag 15 maart in Theater Stroud.
Foto: ​Bart Grieten