Trekker Lichtjes Tour trekt zaterdag weer door de straten van Putten en Ermelo

De Trekker Lichtjes Tour zal zaterdag 16 december tussen 17.00 uur en 20.00 uur weer door de straten van Putten en Ermelo rijden.

De trekker chauffeurs doen hun best de trekkers zo mooi mogelijk te versieren

 De zestig versierde en verlichte trekkers rijden langs wooncentra en verzorgingshuizen in Putten en Ermelo. De tour start om 17.00 uur bij Van Kempen Fourage en Transport in Putten en eindigt rond 20.00 uur op het Winterfeest in Putten. Aan de Verlengde Dorpsstraat worden dan de twintig mooist versierde trekkers opgesteld. De overige trekkers zijn te vinden op het Kerkplein in Putten.
 
Iedereen is welkom om te komen kijken.
 
Route Trekker Lichtjes Tour
De route start aan de Huddingweg om vervolgens hun weg te vervolgen langs de Beulekampersteeg, Veldwijkweg, Veenhuizerveldweg, Traa, Veenwaterweg (Zorgerf Buiten-Land), Drosteweg, Boeschoterweg, Krachtighuizerweg, Batosweg, Krachtighuizerweg (De Veluwse Hoevegaerde), Oude Prinsenweg, Krachtighuizerweg (Park Heihaas), Sprielderweg (Het Anker), Van Geenstraat, Kerkstraat, Engweg (Elim en De Schauw), Engweg, Dorpstraat, Nijkerkerstraat, Arendstraat, Mennestraat, Verzetslaan (De Samaritaan), Jan Nijenhuisstraat, Stationsstraat, Cleenhorsterweg, Beekweg en via de Telgterweg Putten te verlaten. De route gaat verder door in Ermelo om dan weer via de Harderwijkerstraat, Grieteweg (Ganzenhof), Bosrand, Korenlaan (Puttensteyn), Harderwijkerstraat, Brinkstraat, Kelnarijstraat te parkeren op het Kerkplein.