​Trends & Inspiratie week in Winkelcentrum Putten

Ook zo’n zin om de kledingkast weer aan te vullen met de laatste trends, nieuwe kleuren en stylen? En het compleet te maken met hippe schoenen, trendy monturen en make-up in mooie najaarskleuren?

Dit jaar geen modeshows om de nieuwe najaarscollectie te tonen, maar een Trends & Inspiratie week

Kom dan naar de Trends & Inspiratie week die gehouden wordt van maandag 28 september tot en met zaterdag 3 oktober in Winkelcentrum Putten. Belangstellenden kunnen zich dan laten inspireren door de gastvrije ondernemers die de nieuwe najaarscollectie tonen.

Putten is het modecentrum van Midden Nederland met veel zelfstandige winkels en een zeer gevarieerd aanbod voor jong tot oud. De ondernemers zijn enthousiast en ontvangen een ieder graag tijdens de Trends & Inspiratie week. Er zijn elke dag activiteiten en workshops voor jong en oud waar belangstellenden aan kunnen deelnemen. Zo is er een TikTok challenge, kunnen er armbandjes worden gemaakt of leer pasta maken tijdens een workshop. Naast kleding worden ook op verrassende wijze schoenen, accessoires, brillen en de laatste kooktrends gepresenteerd. Ook zijn er geur-, huid- en make-up adviseuses aanwezig die graag adviseren over de laatste trends.

Kom langs, geniet, doe mee of win een mooie prijs tijdens deze ​Trends & Inspiratie week. Het programma en de tijden van de workshops zijn te vinden op de website www.winkelcentrumputen.nl. Alle workshops zijn, in verband met corona, onder voorbehoud en interactief. Belangstellenden gaan dus zelf aan de slag. Uiteraard zal er rekening worden gehouden met de door de RIVM opgestelde richtlijnen. Reserveren kan via de winkel en er wordt een beperkt aantal deelnemers toegelaten. Dus reserveer tijdig. De activiteiten zijn gratis.