Tuinen kijken in de Betuwe

​Groei en Bloei afdeling Ermelo/Putten houdt op woensdag 14 juni een excursie naar de Betuwe, waar drie privétuinen worden bezocht.

Eerst wordt 'De Dijktuin' van Dick van Leeuwen en Ineke de Vries bezocht. Het is een langgerekte liefhebberstuin met leuke hoekjes en een bijzondere plantkeuze

Vervolgens gaan de deelnemers naar 'Geerte’s tuin', een bloei- en kleurrijke tuin met allerlei verschillende borders, met tegen de gevels tafels met smaakvol gearrangeerde potten. Als afsluiting van deze dag wordt de landschappelijke tuin 'Nieuw Robbekampen' van Jan van Egmond aangedaan. Dit is een gevarieerde educatieve landschapstuin met een grote variatie.

In de eerste en laatste tuin krijgen de deelnemers koffie of thee met een koekje. In de tweede tuin wordt er bij aankomst koffie met wat lekkers gebruikt en daarna is er ruimte om de zelf meegebrachte lunch te nuttigen.

De Dijktuin is gelegen aan de Lingedijk 71 in Geldermalsen (www.dedijktuin.nl). Geerte’s Tuin is te vinden aan de Schaapsteeg 1 in Kesteren (www.geertestuin.nl) en de Nieuw Robbekampen is gevestigd aan de Rooijsestraat 49 in Dreumel (www.nieuwrobbekampen.nl).

De belangstellenden vertrekken op woensdag 14 juni om 08.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Dirk Staalweg/hoek Struikakkers in Ermelo. Naar verwachting keert het gezelschap rond 18.15 uur weer terug in Ermelo.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie en aanmelden kijken op de website van ​Groei en Bloei afdeling Ermelo/Putten www.ermelo-putten.groei.nl.