Univé Harderwijk en Midden Nederland Makelaars gaan bijna verhuizen: 'We worden nog meer zichtbaar'

Univé Harderwijk en Midden Nederland Makelaars gaan verhuizen van de Verkeersweg 77 naar de Kuipwal 41 in Harderwijk. In gesprek met Harderwijkse Zaken vertellen Harry Frens (44) van Univé Harderwijk en Ruben van Voorst (30) van Midden Nederland Makelaars waarom zij gaan verhuizen.

Univé Dichtbij en Midden Nederland Makelaars kennen elkaar al jaren en zaten op de Verkeersweg al samen in één pand

"De huidige locatie aan de Verkeersweg is prachtig, maar bestaat uit aparte ruimtes met ieder een eigen ingang waarvan één van Univé is en de andere van Midden Nederland Makelaars", vertelt Harry. "De mensen zien daardoor niet zo snel wat voor mogelijkheden zich onder één dak bevinden. Daarbij missen we de spontane aanloop van mensen die je wel bij een locatie rondom de binnenstad hebt. Daarom waren we al enige tijd op zoek naar een andere locatie in Harderwijk waar we onze relaties nog beter kunnen ontvangen en bedienen".

"De locatie aan de Kuipwal 41 is voor ons een geschikte locatie geworden waar we goed zichtbaar zijn voor onze (potentiële) relaties. Er is op dat punt veel aanloop aanwezig wat een levendige situatie met zich mee brengt. We wilden niet midden in de stad zitten, maar op een locatie aan de rand van het centrum van Harderwijk die ook zichtbaar is buiten de openingstijden".

Samenwerking
Ruben: "We zijn er allebei van overtuigd dat we onze klanten meer kunnen bieden op het moment dat je een goede samenwerking aangaat. Als wij een huis verkopen, kunnen we onze klanten, zodra ze daar behoefte aan hebben, doorverwijzen naar de financiële afdeling van Univé. Ook voor de verzekeringen kunnen ze bij Univé terecht". "Andersom is dat ook zo", vult Harry aan. "Wij willen onze relaties nog meer bieden op het gebied van wonen en het financieren daarvan. Zo kunnen wij onze relaties nog meer bieden, op het gebied van taxaties, kopen, verkopen, financieren en het verzekeren van de woning. Zo hebben wij alles onder één dak om onze relaties optimaal te kunnen bieden. Graag willen wij onze relaties ontzorgen en helpen bij het maken van de juiste keuzes hierin. Omdat onze relaties ook regelmatig even in de stad moeten zijn voor een boodschap, is het nu ook makkelijk om even spontaan langs Univé te gaan voor een vraag, advies, schademelding of even voor een gezellige ontmoeting. Wij willen graag 'dichtbij' onze relaties staan".

Opening nieuwe winkel
Momenteel is de verbouwing nog in volle gang, de verwachting is dat de winkel begin juni open gaat. "We streven ernaar om maandag 7 of 14 juni open te gaan. In de nieuwe winkel komt er veel glas en een open inkijk. Ook komt er een combinatie met staal en de kleur zwart, wat je tegenwoordig veel ziet. Dit geeft zowel voor onze relaties als voor onze medewerkers een goed gevoel en wat voor ons als medewerkers ook veel werkplezier met zich meebrengt".

Ruben en Harry
(Foto bijschrift Ruben van Voorst (links) van Midden Nederland Makelaars en Harry Frens (rechts) van Univé Dichtbij Harderwijk)