Vacature commercieel assistent bij de Hypotheker

Voor de vestiging in Harderwijk zoeken zij een enthousiaste commercieel assistent voor minimaal 28 uur per week.

Wat ga je doen?

Je zorgt dat klanten een super eerste indruk van ons bedrijf hebben, op kantoor en aan de telefoon. Daarnaast zorg je dat klanten met een gerust hart de administratieve afhandeling van hun hypotheek aan jou kunnen overlaten.

Hoe krijg je dat voor elkaar?
Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten aan de telefoon en op de vestiging. Je maakt afspraken en ontvangt klanten die een afspraak hebben. Als het hypotheekadvies is gegeven, dan ben jij degene die zorgt dat alle hypotheekstukken worden verzameld, gecontroleerd en opgestuurd. Je houdt alle deadlines strak in de gaten en je communiceert telefonisch en per mail voortdurend met klanten en geldverstrekkers.

Wat moet je daarvoor kunnen?
Je moet heel precies kunnen werken en een echte duizendpoot zijn. Je krijgt vragen van klanten, van collega’s en van geldverstrekkers, per telefoon en per mail, en je moet de hele dag door prioriteiten stellen. Je vindt het heerlijk om veel tegelijk te doen en je laat je niet gek maken. Je houdt je altijd aan je afspraken en je communiceert heel gemakkelijk mondeling en schriftelijk. Je hebt een goede basiskennis van het proces rond het kopen van een huis en het regelen van een hypotheek en wat daar allemaal bij komt kijken. En uiteraard heb je hart voor je klant, want juist voor die klant doe je steeds extra je best om bijna onmogelijke deadlines toch nog te halen. Een huis kopen is voor een klant immers ongelooflijk spannend. En hij rekent op jou.

Met wie ga je werken?
Je werkt in een team van 3 hypotheekadviseurs en 4 assistentes. Je beheert je eigen dossiers, maar je springt zo nodig ook bij voor je collega’s. Want we laten onze klanten niet wachten totdat de juiste persoon op kantoor is. Samen zorgen we dat klanten met een gerust hart hun hypotheek laten regelen door De Hypotheker Harderwijk.

Wat vragen wij?
Een afgeronde opleiding op MBO niveau of hoger. Relevante werkervaring in een commerciële omgeving. Ervaring met financiële dienstverlening is een pre. Je bent bereid om te leren, en zo nodig om het diploma WFT basis te halen.

Wat bieden wij?
  • Leuk en afwisselend werk in een gezellig kantoor vlakbij het centrum van Harderwijk.
  • Een professionele organisatie, al jaren marktleider in Nederland op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies.
  • Een marktconform salaris en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Vanwege de samenstelling van het team van parttime medewerkers zoeken wij iemand die bereid is om in ieder geval op woensdag en vrijdag te werken.
Direct solliciteren? Stuur dan voor 10 december een motivatiebrief en CV naar ingrid.vandebraak@hypotheker.nl.

Voor meer informatie kan je ook bellen naar 0341-422724.

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info