Vacature Junior Commercieel Assistent (16-20 uur)

De Hypotheker Harderwijk zoekt een enthousiaste junior commercieel assistent voor 16-20 uur per week (beschikbaarheid op woensdag en vrijdag is een vereiste).

Wat ga je doen?

Je zorgt dat klanten een super eerste indruk van het bedrijf hebben, op kantoor en aan de telefoon. Daarnaast zorg je dat klanten met een gerust hart de administratieve afhandeling van hun hypotheek aan jou en je collega's kunnen overlaten. Het zwaartepunt van de functie ligt bij het telefonisch plannen van afspraken voor 3 kantoren (Harderwijk, Zeewolde en Dronten) en het beantwoorden van vragen van klanten. Daarnaast ondersteun je je collega's op administratief gebied.

Hoe krijg je dat voor elkaar?
Je bent het eerste aanspreekpunt van hun klanten aan de telefoon en op de vestiging. Je maakt afspraken en ontvangt klanten die een afspraak hebben. Je beheert en bewaakt polisadministratie en de ondersteunt je collega's bij het afhandelen van hypotheekdossiers. Naarmate je meer kennis en ervaring op doet, kan je ook eigen hypotheekdossiers onder beheer krijgen. Dan ben jij degene die zorgt dat alle hypotheekstukken worden verzameld, gecontroleerd en opgestuurd. Je houdt alle deadlines strak in de gaten en je communiceert telefonisch en per mail voortdurend met klanten en geldverstrekkers.

Wat moet je daarvoor kunnen?
Je moet heel precies kunnen werken en een echte duizendpoot zijn. Je krijgt vragen van klanten, van collega’s en van geldverstrekkers, per telefoon en per mail, en je moet de hele dag door prioriteiten stellen. Je vindt het heerlijk om veel tegelijk te doen en je laat je niet gek maken. Je houdt je altijd aan je afspraken en je communiceert heel gemakkelijk mondeling en schriftelijk. Je hebt hart voor je klant, want juist voor die klant doe je steeds extra je best om bijna onmogelijke deadlines toch nog te halen. Een huis kopen is voor een klant immers ongelooflijk spannend. En hij rekent op jou.

Met wie ga je werken?
Je werkt in een team van 3 hypotheekadviseurs en 4 assistentes. Samen zorgen ze dat klanten met een gerust hart hun hypotheek laten regelen door De Hypotheker Harderwijk.

Wat vragen wij?
Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau. Relevante werkervaring in een commerciële omgeving en/of ervaring met financiële dienstverlening zijn een pre. Je bent bereid om te leren, en zo nodig om het diploma WFT basis te halen.

Wat bieden wij?
  • Leuk en afwisselend werk in een gezellig kantoor vlakbij het centrum van Harderwijk.
  • Een professionele organisatie, al jaren marktleider in Nederland op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies.
  • Een marktconform salaris (1.800 – 2.200 euro bruto bij fulltime dienstverband) en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een tijdelijk contract van maximaal 12 maanden met de intentie om te verlengen bij goed functioneren.
  • Vanwege de samenstelling van het team van parttime medewerkers zoeken wij iemand die bereid is om in ieder geval op woensdag en vrijdag te werken.
Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV naar [email protected]. Voor meer informatie kan je ook bellen met 0341-422724 en vragen naar Ingrid.

De Hypotheker Ermelo en Putten

Adresgegevens

Stationsstraat 123
3851 ND Ermelo

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info