​Vaccineren in Putten van 11 tot en met 13 april

GGD Noord- en Oost Gelderland is maandag 11 tot en met woensdag 13 april aanwezig bij het gemeentehuis voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. 

Belangstellenden kunnen er terecht zonder eerst een afspraak te maken

Dat maakt het extra makkelijk om langs te komen. Of het nou om de eerste prik of de booster gaat, De GGD biedt iedereen in de gemeente Putten de gelegenheid om langs te komen.

Vaccineren is niet verplicht. Dus inwoners kiezen zlf of ze een prik willen of niet. Goede informatie kan helpen bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden alle vragen, zodat een ieder een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.

Locatie: Gemeentehuis putten
De tijdelijke locatie bij het gemeentehuis is maandag 11 tot en met woensdag 13 april geopend van 11.00 uur tot 19.30 uur aan het Fontanusplein 1. Iedereen kan binnenlopen zonder afspraak voor de eerste of tweede vaccinatie, de booster of de herhaalprik. Er wordt gevaccineerd met Pfizer of Moderna.

Volgens de Gezondheidsraad is er geen medische noodzaak voor een tweede booster na Janssen of voor een booster voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar. Het ministerie van VWS biedt deze mogelijkheid wel. Deze keuze maken inwoners dus zelf. De GGD vraagt op de tijdelijke locaties of belangstellenden begrijpen wat de vaccinatie inhoudt en of men weet dat men kiest voor iets anders dan de Gezondheidsraad adviseert. Kijk altijd op de website van GGD NOG voor actuele informatie over openingstijden en voorwaarden voor de verschillende vaccinaties.

Samenwerking gemeente en GGD
In samenwerking met GGD Noord- en Oost Gelderland biedt de gemeente Putten vaccinatiemogelijkheden aan. Inwoners van Putten kunnen zich zo zonder afspraak en ‘dichtbij huis’ laten vaccineren.

Foto: Pexels