​Vaccineren zonder afspraak in het gemeentehuis

Inwoners die zich willen laten vaccineren tegen het coronavirus kunnen hiervoor op vrijdag 15 oktober en vrijdag 5 november in het gemeentehuis van Putten terecht. Het maken van een afspraak is niet nodig.

GGD Noord- en Oost Gelderland is die dagen van 11.00 uur tot 19.30 uur aanwezig om belangstellenden te vaccineren met het coronavaccin van Pfizer

Inwoners kunnen dus gewoon binnenlopen. Wel dient men in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs en moet er een mondkapje worden gedragen. Vaccineren kan voor eerste en tweede prikken. Let wel goed op het aantal dagen tussen de prikken. Onder de 18 jaar geldt een interval van 21 dagen. Boven de 18 jaar is dit 28 dagen.

Op de vaccinatielocatie is een arts aanwezig. Met deze arts kunnen inwoners in gesprek gaan over het vaccineren. Als men dan besluit om  toch gevaccineerd te willen worden kan dat direct. Inwoners die er na dat gesprek nog over na willen denken, kunnen er thuis nog eens rustig over nadenken.

Bel voor meer informatie met de GGD Noord- en Oost Gelderland via telefoonnummer 088-443 3355, stuur een email naar  telefonischadvies@ggdnog of bekijk de website www.ggdnog.nl.

Foto: Pexels