Van alles te beleven in het centrum

​Winkelcentrum Putten staat donderdag 18 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur in het teken van alles wat 'Puur Putten' is. Zaken die in de spotlight staan zijn onder andere het Putters dialect, de musea en ander cultureel erfgoed, de natuur in en rondom Putten en oude en nieuwe foto’s van Putten.

Daarnaast is er voor kinderen ook van alles te doen en zien, zoals de acrobatische voorstelling van de Boer en Boerin

Tijdens het ontbijt plagen zij elkaar en tot hun eigen verbazing groeit dit uit tot opgestapelde stoelen en acrobatische toeren op de ontbijttafel. Dit blijkt wel erg leuk te worden. Als het uit de hand dreigt te lopen wordt het publiek gevraagd om de voorstelling te redden. Een vrolijk en acrobatisch spektakel voor jong en oud.

Liever kijken naar een vertelvoorstelling vol komische personages? Schuif dan aan bij 'De Wolf is terug!' (geschikt vanaf 7 jaar). Acteur Harro van Lien neemt het publiek mee naar een bos vol keurige dieren. Plotseling verschijnt daar een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf

Daarnaast wordt er een kleine markt gehouden waar onder andere producten, verkopers, oude ambachten en kunstenaars uit Putten extra in het zonnetje worden gezet.