Van den Brink (SGP) blikt terug op 2020 en kijkt naar de toekomst

Fractievoorzitter Van den Brink van de SGP blikt terug op 2020 en kijkt naar de toekomst. Zijn sleutelwoord is 'vertrouwen'. "Onmiskenbaar heeft de corona-pandemie een enorme wissel getrokken in 2020 op ons en de mensen om ons heen", aldus Van den Brink.

In vertrouwen

"De pandemie beheerst ons en daardoor sneeuwt er veel onder waar de gemeente actief mee bezig is geweest. Denk hierbij aan woningbouw, bedrijventerrein Henslare, duurzaamheidsmaatregelen, jeugdzorg optimaliseren, enzovoort. Zaken die dit jaar, als alles volgens planning verloopt, verder in uitvoering zullen komen."

"Maar ook voor 2021 werpt corona de schaduw vooruit. Een sleutelwoord is dan meer dan ooit: vertrouwen. De samenleving kan niet zonder vertrouwen in elkaar, maar ook in de overheid. Landelijk, maar ook lokaal. Daarvoor moet de overheid betrouwbaar zijn én met de inwoners in gesprek blijven. En dat laatste is lastig in corona-tijd. Digitaal kan er veel, maar het blijft een hulpmiddel. We zien uit naar fysieke ontmoetingen."  

"Als het over vertrouwen gaat zit er bij mij en mijn partij nog een laag onder, namelijk vertrouwen op God. Hij regeert. Op Hem mogen en kunnen we bouwen. Dat geeft rust en vertrouwen en dat wenst de SGP-fractie een ieder van harte toe!"