Van Geenstraat gaat op de schop

Dit najaar vindt er groot onderhoud plaats aan de Van Geenstraat. Een deel van de weg, ter hoogte van de sportparken, wordt verlegd. De gemeente Putten vraagt inwoners om mee te denken. Vul hiervoor de vragenlijst voor maandag 15 maart in.

Veel inwoners maken (regelmatig) gebruik van de Van Geenstraat. De gemeente vraagt om meningen van de inwoners en of ze hun inzichten met de gemeente willen delen via een vragenlijst.

De inbreng van de inwoners wordt gebruikt bij het ontwerp van de Van Geenstraat. Vul de vragenlijst in vóór maandag 15 maart via www.putten.nl/vangeenstraat. Het is ook mogelijk om de vragenlijst op papier in te vullen. Maak hiervoor een afspraak bij de gemeente Putten via telefoonnummer (0341) 359 611.

Digitale presentatieruimte
De gemeente Putten vindt het belangrijk dat de aanpassingen aan de Van Geenstraat zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen van de omwonenden en weggebruikers. Door het coronavirus is het niet mogelijk om met iedereen te spreken. Om een ieder toch zoveel mogelijk te betrekken bij de plannen, is er een digitale presentatieruimte geopend. Hier is alle informatie over het project en de planning te vinden. Ook bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. Bezoek de digitale presentatieruimte via www.putten.nl/vangeenstraat.