Van Wijnen zoekt een projectmanager Renovatie & Transformatie voor de vestiging in Harderwijk

Met veel passie verduurzamen zij woningen en gebouwen. Hun ambitie: hierin groeien. Daarom zoeken zij een projectmanager die de afdeling Renovatie & Transformatie in Harderwijk versterkt om samen met hen én hun opdrachtgevers te werken aan mooie projecten in de omgeving. Deel jij hun passie? Neem snel contact met hen op.

In de vestiging in Harderwijk profiteer je van het beste van twee werelden

Enerzijds werk je bij één van de grootste specialisten van het land, anderzijds kom je terecht bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal. Inventiviteit, innovaties, maatwerkoplossingen en ondernemerschap: daar houden ze van en hun klanten ook.

Supertrots op Van Wijnen World-class Workplace Een 7,9 voor werkgeverschap, een 8,2 voor betrokkenheid, een 7,9 voor bevlogenheid en: Van Wijnen heeft het keurmerk World-class Workplace van Effectory en behoort tot de beste werkgevers van Nederland. Daar zijn ze trots op.

Wat je doet:

In jouw rol als projectmanager weet jij vanuit de techniek en procesmatige kennis de projecten in het voortraject te begeleiden. Je signaleert de behoefte van de klant en gebruiker en weet daar voor jezelf een duidelijke opdracht uit te formuleren. Jij beoordeelt of een ontwerp realistisch en haalbaar is, je hebt kennis van contractmanagement en wet- en regelgeving is hierbij een must. Met deze kennis en expertise durf je eventuele optimalisaties aan te dragen en een verdiepingsslag te maken. Met in het oog houdend de visie van de opdrachtgever, financiële haalbaarheid en de kansen en risico’s. Na deze toetsing ontwikkel en werk je in hoofdlijnen het project uit op basis van de GROTIK (geld, risico organisatie, tijd, informatie en kwaliteit) aspecten. De speerpunten voor deze functie binnen onze organisatie zijn ondernemerschap, verantwoordelijkheid nemen, klantgerichtheid, resultaatgericht en samenwerken.

Wat je brengt:

Je bent door jouw ervaring binnen de bestaande bouw in staat om met een frisse, scherpe en enthousiaste houding het voortraject van onze projecten tot een succes te maken. Je hebt een afgeronde HBO vastgoed/bouwkundige opleiding en beschikt over de volgende kwaliteiten:
  • Je bent communicatief sterk en in staat om op een open en transparante manier met hun opdrachtgevers te communiceren;
  • Je bent creatief en vindingrijk. Je weet altijd meerdere manieren te bedenken om een taak uit te voeren, experimenteert met mogelijkheden en probeert andere manieren van aanpak uit;
  • Je signaleert nieuwe trends en waar relevant vertaal je deze naar de organisatie;
  • Je switcht gemakkelijk naar een andere effectieve aanpak als een gebruikelijke aanpak op belemmeringen stuit.

Wat je krijgt:

Wat je overal binnen Van Wijnen proeft, is de ambitie van specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen, maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en de personeelsvereniging is actief. Bovendien geven ze je alle ruimte jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten. Uiteraard mag je bij deze functie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket verwachten.

Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven?

Als jij ervan overtuigd bent, dat jij op een oprechte, gedreven en grensverleggende manier een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Reageer via  ‘Solliciteer nu’. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Johan Timmer, adjunct-directeur R&T, op telefoonnummer: 06 – 39 30 33 46

Van Wijnen heeft begrip voor acquisitie, maar zijn hierin niet geïnteresseerd.

Van Wijnen Harderwijk solliciteren

Solliciteer hier

Van Wijnen