​Veluwe Duurzaam verlengt kortingsacties

Voor verschillende duurzame maatregelen kunnen inwoners korting krijgen tot en met 3 december 2022. Met het verlengen van de ventilatieactie ‘Dat lucht op’ en de ‘Energiebespaaractie’ geven de Noord-Veluwse gemeenten alle inwoners de kans om hun woning te verduurzamen. 

Veluwe Duurzaam verlengt twee kortingsacties energiebesparing

De kortingsacties lopen zolang het budget er is. Op de website van Veluwe Duurzaam is de huidige stand per gemeente te zien.

Ventilatieactie ‘Dat lucht op’
Met de kortingsactie ‘Dat lucht op’ kunnen inwoners door een bedrijf (naar keuze) hun mechanisch ventilatiesysteem laten inregelen en schoonmaken. Wie na de uitvoering van de werkzaamheden de factuur van het bedrijf betaald heeft, kan deze uploaden op de website van Veluwe Duurzaam. Veluwe Duurzaam geeft daarna 35 procent van het bedrag terug (maximaal 50.00 euro).

Meer weten over deze kortingsactie? Zie www.veluweduurzaam.nl/dat-lucht-op.

Energiebespaaractie
De Energiebespaaractie geeft inwoners een extra steuntje in de rug om aan de slag te gaan met energiebesparing in huis. Zowel met grote als kleine aanpassingen in huis kunnen zij energie besparen. Voor kleine maatregelen ontvangen inwoners 50 procent (maximaal 50.00 euro) van hun aankoopbedrag terug. Dit zijn bijvoorbeeld tochtstrips, deurdrangers en ledverlichting.
Voor grote energiebesparende producten geldt een kortingsbedrag van 25 procent. Inwoners kunnen maximaal 100.00 euro terugkrijgen. Onder deze categorie vallen producten als muurisolatie, vloerisolatie, balansventilatiesysteem en een inductiekookplaat.

Meer weten over deze kortingsactie? Zie www.veluweduurzaam.nl/energiebespaaractie.

Foto: Pixabay