Verkiezingsposters beklad en vernield

Afgelopen nacht zijn er weer verkiezingsposters beklad en vernield in Putten. Dit keer zijn het posters van diverse politieke partijen. Albert de Bruin van VVD Putten gaat morgen (maandag 28 februari) aangifte doen bij de politie.

Diverse politieke partijen in Putten zullen nieuwe posters gaan plakken

"Vanmorgen heb ik even een rondje langs de verkiezingsborden gemaakt. En tot mijn verbazing zag ik dat een aantal posters weer vernield waren. Ook waren er teksten op de posters geschreven en stickers geplakt. Enkele posters waren afgescheurd. Dit was het geval bij diverse politieke partijen", aldus De Bruin. "Wij gaan morgen aangifte doen. Hopelijk kan de politie net als vorig jaar weer daadkrachtig optreden. Vorig jaar, voor de landelijke verkiezingen, kon de politie drie personen op heterdaad arresteren. Iedereen mag, uiteraard, altijd zijn of haar mening verkondigen, maar vernielingen aanrichten helpt niet. Dat mag thuis van je moeder niet en ook niet in de grote mensenwereld. Enfin… het is verkiezingstijd. Tijdens mijn ronde heb ik de andere benadeelde partijen geinformeerd. Zij zouden ook gaan overplakken, net als wij."

De Bruin vervolgt: "Het zou trouwens goed zijn als we van de verkiezingsborden uit 1870 afscheid nemen en digitale borden gaan plaatsen. Is trouwens ook beter voor de natuur en mijn hart!"