Vier wegen krijgen een nieuwe slijtlaag

KWS Infra gaat van maandag 8 juli tot en met woensdag 10 juli slijtlagen aanbrengen op de Volenbekerweg, 't Oeverstraat, de Vanenburgerallee en de Krachtighuizerweg. Een slijtlaag is een extra laag die bovenop de bestaande weg wordt aangebracht. Dit zorgt voor een langere levensduur van het asfalt.

Tijdens het aanbrengen van de slijtlagen zijn de wegen afgesloten voor verkeer

Het verkeer wordt omgeleid door verkeersregelaars. Tijdens het reinigen van het wegdek zal enige hinder ervaren kunnen worden, maar de weg blijft dan wel open voor verkeer.

Allereerst worden de markeringen op de Krachtighuizerweg verwijderd. Voor alle straten die een slijtlaag krijgen geldt dan dat het wegdek eerst wordt gereinigd waarna de slijtlagen worden aangebracht. Ongeveer vijf dagen na het aanbrengen van de slijtlaag worden de wegen nog geveegd.

Door (weers)omstandigheden kan het zijn dat de planning afwijkt. Belangstellenden die op de hoogte willen blijven van de werkzaammheden kunnen de KWS app downloaden via de Google Play Store of de App Store. Zoek in de app op 'Slijtlagen Putten 2024' en klik daarna op ‘volgen’.