Voorlichtingsbijeenkomst over maatschappelijke stage

Gemeente Putten kent al vanaf 2011 de maatschappelijke stage. Bij de maatschappelijke stage gaan jongeren op zoek naar een vrijwilligersplek voor dertig uur per leerling. 

Investeer in jongeren en investeer in de eigen organisatie

Voor Putten en Ermelo gaat dit samen om ongeveer 700 leerlingen. Om al deze leerlingen een plek te kunnen geven, heeft het stagebureau an Groevenbeek de hulp nodig van de diverse organisaties.

Maatschappelijke stage vraagt wat meer aandacht en inspanning, maar is ontzettend leuk en een verrijking voor een organisatie. Het stagebureau van Groevenbeek legt tijdens een voorlichtingsbijeenkomst graag uit wat de maatschappelijke stage voor een organisatie kan betekenen. Deze bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 11 november van 19.30 uur tot 21.00 uur aan de Korenlaan 1 in Putten (Christelijk College Groevenbeek). Tijdens deze avond kunnen belangstellenden ook vragen stellen over de maatschappelijke stage.

Meer weten of aanmelden kan bij Roelie Bakker van het stagebureau van Groevenbeek. Zij is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-274 950 of per email [email protected].

Foto: Google Maps