Vrij (Column)

In deze vakantieperiode mogen de meeste mensen genieten van vrije dagen. Je trekt erop uit of blijft lekker thuis.

Laten we als dorpsgenoten alle ondernemers van Putten steunen in deze bijzondere periode

De vernieuwde skatebaan is een plek waar veel jongeren genieten het mooie weer en hun vrije tijd. Mooi dat een initiatief van jonge Puttenaren dit mogelijk heeft gemaakt.

Vrij zijn heeft, naast dat we daar altijd bij mogen stil staan, in 2020 ook een extra grote betekenis doordat we mogen vieren dat we 75 jaar geleden bevrijd werden door de geallieerde strijdkrachten. Het jubileumjaar wordt niet zo uitvoerig gevierd als we zouden willen. Gelukkig konden diverse initiatieven wel doorgaan, maar in beperkte vorm of soms ook helemaal niet.

De reden is bekend. Het covid-virus houdt de wereld en daarmee ook ons dorp bezig. Ik ben blij en dankbaar dat het aantal besmettingen, zieken en overledenen in Putten beperkt is gebleven. Het virus dwingt ons na te denken over het leven,  nieuwe manieren van ontmoeten en ondernemen. Mooi dat de mode-ondernemers van Putten elkaar hebben opgezocht en samen Putten (opnieuw) op de kaart zetten als mode-dorp. Een erg mooi voorbeeld van samenwerken. Laten we als dorpsgenoten alle ondernemers van Putten steunen in deze bijzondere periode. 

Ik wens u/jou/jullie een goede vakantietijd toe.

Regelmatig vertelt een Puttense politicus in een column wat hem of haar bezighoudt. Deze keer is het de beurt aan Erik van Hemel, raadslid voor de ChristenUnie. Reageren? Stuur een email naar [email protected].