Vroege Voorjaarswandeling op Landgoed Schovenhorst

Sjaal om en wandel mee met 'De Vroege Voorjaarswandeling' op Landgoed Schovenhorst. De wandeling is geschikt voor jong en oud en wordt gehouden op woensdag 14 februari.
 

Om 14.00 uur gaan belangstellenden op stap samen met een gids van Landgoed Schovenhorst

Wandelend door de slingerende paadjes, langs de reuzen bomen gaan de wandelaars op zoek en ze zullen zien dat er ook al in februari heel veel in de natuur gebeurd.

Deelname kost 5.00 euro per persoon, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen belangstellenden 2.50 euro per persoon. Er is geen pin aanwezig dus er wordt verzocht om contant te betalen. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om vooraf aan te melden via [email protected]. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden. Er wordt gestart bij het informatiebord tussen de ingang van de Brasserie en het Koetshuis. Parkeren kan op de grote parkeerplaats aan de Nieuwe Prinsenweg/Garderenseweg en dat is ongeveer 500 meter wandelen vanaf het infobord.

Kijk voor meer informatie op de website www.schovenhorst.nl. Landgoed Schovenhorst is gevestigd aan de Garderenseweg 93 in Putten.
Beukennootjes. Foto: Landgoed Schovenhorst