Wandeling waarin kijken, proeven en ruiken centraal staan

Op Landgoed Schovenhorst staat voor woensdag 16 augustus de leuke middagwandeling 'De Smaak van Schovenhorst' voor het hele gezin op het programma.

De deelnemers gaan op stap met gids Annemarie en haar verrassende 'Smaak van Schovenhorstkar'

Tijdens de wandeling kunnen de aanwezigen kijken, proeven en ruiken. Ook nieuwsgierig welke producten afkomstig zijn van de bomen van Landgoed Schovenhorst en wat deze bomen zo bijzonder maakt? Van de olie van een walnoot tot de zachte schors van de Mammoetboom. Annemarie heeft veel te vertellen.

De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 14.00 uur. De start is bij het informatiebord bij de ingang van de Ommuurde Tuin op Landgoed Schovenhorst. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro per persoon (contant, geen pin aanwezig). De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.

Landgoed Schovenhorst is te vinden aan de Garderenseweg 93 in Putten. Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats. Het is acht minuten wandelen naar de ommuurde tuin. Kijk voor meer informatie of aanmelden op de website www.schovenhorst.nl.