Wie heeft het beste idee om eenzame ouderen te helpen?

De beste ideeën komen vaak uit de samenleving zelf. De gemeente Putten is op zoek naar het beste idee om eenzaamheid onder ouderen kleiner te maken. 

De beste ideeën worden uitgevoerd

De gemeente stelt hievoor geld beschikbaar en vraagt inwoners de krachten te bundelen en samen met vrienden, buren en familie te brainstormen. Iedereen kan meedoen met het sturen van een goed idee. Een klein gebaar kan al het verschil maken. De voorwaarden zijn te vinden op www.putten.nl/voorelkaar. Daar kan ook het formulier ‘Aanvraag subsidieregeling Voor Elkaar' ingevuld worden.

Om de eenzaamheid onder ouderen kleiner te maken, stelt de gemeente een subsidie beschikbaar. De subsidieregeling Voor Elkaar. Hierdoor kunnen ideeën ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Ontmoeting en sociale verbondenheid voor ouderen staat hier centraal. De gemeente hoopt hiermee inwonersinitiatieven mogelijk te kunnen maken. Het subsidieplafond is 7500 euro. Inwoners kunnen per aanvraag maximaal 2500 euro subsidie ontvangen. Beoordeling en verstrekking van subsidie vindt plaats op volgorde van ontvangst van complete aanvragen, totdat het vastgestelde subsidieplafond is bereikt.