Wie krijgt de Puttense Vrijwilligersprijs van 2022?

De gemeente Putten lanceert de Puttense Vrijwilligersprijs van het jaar 2022.  Deze vrijwilligersprijs is de gemeentelijke waarderingsprijs voor vrijwillige inzet in de gemeente.

Kansmakers zijn vrijwilligers en organisaties die zich inzetten voor Puttense initiatieven en organisaties

Door de inzet van vrijwilligers kunnen organisaties bestaan en zich verder ontwikkelen.

Drie categorieën
De Vrijwilligersprijs van 2022 is verdeeld in drie categorieën. Zo is er de 'vrijwilliger van het jaar 2022' onder de 25 jaar, de 'vrijwilliger van het jaar 2022' vanaf 25 jaar en de 'Puttense Vrijwillige Organisatie van het jaar 2022'.

Geef een vrijwilliger op
Wie komt in aanmerking voor deze prijs? Kijk eerst of deze persoon of organisatie aan de voorwaarden voldoet. De voorwaarden zijn te lezen op www.putten.nl/vrijwilligersprijs. Als een organisatie of persoon aan de voorwaarden voldoet kan de vrijwilliger worden opgegeven via de website www.putten.nl/vrijwilligersprijs. Dit kan tot maandag 12 december 2022.

Uitreiking 10 januari 2023
De uitreiking van de Puttense Vrijwilligersprijs van 2022 is op dinsdag 10 januari 2023. De winnaars krijgen een vrijwilligers bokaal. Deze bokaal is een wisselbeker. Volgend jaar wordt de bokaal aan de nieuwe vrijwilliger van het jaar gegeven.