​Wie maakt de avatar voor Pleintje van Putten?

Putten is de eerste gemeente in Nederland die gebruik gaat maken van het platform Pleintje. JongPutten wil de kinderen uitdagen om meer buiten te spelen. Maar ook om het buitenspelen opnieuw te ontdekken.

De app van Pleintje biedt kinderen de mogelijkheid om buiten, verschillende interactieve spelletjes te spelen, samen met vriendjes en vriendinnetjes.

Hoe meer er buiten gespeeld wordt, hoe meer punten zij verdienen. Deze punten kunnen gebruikt worden om de persoonlijke avatar steeds cooler aan te kleden.

Een eigen avatar
Om te vieren dat Putten de eerste Pleintje app krijgt komt er een eigen Puttense avatar in de app. Daarom organiseert de gemeente Putten samen met de JongPutten Kids Coaches een tekenwedstrijd. Wie tekent de coolste en mooiste Puttense avatar?

Meedoen?
Geef de avatar een coole naam en word legendarisch in Putten. De winnaar ziet de eigen avatar terug in de app. Hoe vet is dat?

Stuur de avatar in
Inzenden kan tot vrijdag 12 maart ter attentie van JongPutten bij Stroud aan de Brinkstraat 91. Of maak een goede foto en mail de tekening naar [email protected]. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 19 maart