Wij Putten start kaartenactie

Met een antwoordkaart die huis aan huis wordt verspreid, wil Wij Putten inventariseren wat de belangrijkste issues zijn die in Putten leven. Dit mede met het oog op de verkiezingen van 2022.

Het is voor Wij Putten al jaren de vaste gewoonte om een aantal zaterdagen per jaar te reserveren om de wijk in te gaan: huis aan huis inwoners naar hun mening vragen, over specifieke zaken die op dat moment spelen, of meer algemeen.

Door de beperkende maatregelen rond corona kan dat al een jaar niet meer en het ziet er naar uit dat dit niet op korte termijn gaat veranderen. Dit is de reden dat Wij Putten huis aan huis een kaart verspreidt, met daarop als belangrijkste vraag: wat mag er in het verkiezingsprogramma van Wij Putten beslist niet ontbreken?

“Natuurlijk hebben we als partij allerlei ideeën om Putten mooier, leefbaarder en veiliger te maken en willen we dat iedereen passende woonruimte kan vinden. Maar we weten ook dat er onder de inwoners talloze goede ideeën leven. Daar zijn we naar op zoek”, zegt Arap-John Tigchelaar van de fractie van Wij Putten.

Inmiddels is een groot deel van de kaarten bezorgd, in het dorp maar ook in het buitengebied. De brievenbussen met een nee-sticker voor ongeadresseerd reclamedrukwerk worden daarbij echter overgeslagen. “Uiteraard respecteren we dit, die sticker zit er niet voor niks. Maar het is wel zuur dat deze mensen niet in de gelegenheid om hun mening te geven via de antwoordkaart. Maar zij kunnen altijd mailen, via info@wijputten.nl”, besluit Tigchelaar.