Winactie voor het Foute Pakjes Festival

​Met onder andere Outsiders, Tino Martin en nog veel meer artiesten wordt Putten op zaterdag 23 november weer volledig op z’n Kop gezet tijdens het Foute Pakjes Festival. Het leukste, gekste en foutste verkleedfeest van het jaar!

Win nu het volledige aankoopbedrag van de tickets terug!

Hoe kunnen bezoekers winnen?
Koop minimaal twee tickets (meer mag natuurlijk ook). Tag drie vrienden, waarvan er minimaal één buiten Putten woont, op Instagram in de comment onder de post 'OUTSIDERS' van putten.op.zn.kop. Deel dit bericht in je stories.

“Makkelijker kunnen we het niet maken. Deze prijs gaat er maar liefst drie keer uit”, aldus Jeroen van Eck, een van de organisatoren van het festival. “Onder deze drie winnaars geven wij ook nog eens in totaal 350,00 euro aan tegoed weg, om te gebruiken tijdens het feest. Het prijzengeld wordt op basis van het bestelmoment uitgegeven. Er is een tegoed van 175 euro, één van 100 euro en ook nog een tegoed van 75 euro. Het vorige Foute Pakjes Festival was meer dan twee maanden voorhet festival al uitverkocht. Dus wacht niet te lang met bestellen.”

Deze actie loopt tot en met 23 juni (om mee te kunnen doen, dienen de tickets voor 23 juni aangekocht te zijn, met een minimum aantal van 2 tickets).

Outsiders