​Winnaars van acties Ligtrink 2Wielers halen nieuwe fietsen op

Na een succesvolle viering van het 10-jarig bestaan en de opening van de nieuwe winkel in het centrum van Putten, is het tijd voor de bekendmaking van de winnaars van de verschillende acties bij Ligtrink2Wielers.

Harrie Ligtrink, de eigenaar van Ligtrink 2Wielers, feliciteert de winnaars van de kleurwedstrijd in de verschillende leeftijdscategorieën

De blije winnaars van de kleurwedstrijd nemen hun prijzen in ontvangst: de loopfiets is gewonnen door Elin van 1 jaar (leeftijdscategorie 0-3 jaar), een kinderfiets is gewonnen door Seth van 4 jaar (leeftijdscategorie 4-8 jaar). "Toen Seth hoorde dat hij gewonnen had, wilde hij gelijk naar de winkel om de fiets op te halen", aldus zijn moeder. Ook is er nog een grotere kinderfiets gewonnen door Milan van 9 jaar (leeftijdscategorie 9-12 jaar).

Daarnaast is er een winnaar getrokken uit de verkoopbonnen. De winnares is mevrouw Lubbertsen. "Ik ben echt ontzettend verrast, dit had ik echt niet verwacht. Ik ben er heel blij mee!" vertelt de blije winnares.

De gelukkige winnaars kregen hun splinternieuwe fietsen en de persoonlijke felicitaties van Harrie Ligtrink en zijn team. Hiermee is de feestelijke afsluiting van het 10-jarig jubileum en de opening van de nieuwe winkel een feit.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in de moderne fietsenwinkel met traditionele service. Voor meer informatie over Ligtrink 2Wielers en de verschillende producten en diensten die zij aanbieden, bezoek de website www.ligtrink2wielers.nl of breng een bezoek aan de nieuwe winkel op Kerkplein 4 in Putten.

Prijswinnaars Ligtrink v.l.n.r. Milan, Seth, Harrie Ligtrink, Elin (met moeder), winnares mevrouw Lubbertsen. Foto: ​Henny Blokhuis