Winterfeest in Putten

Winkelcentrum Putten is zaterdag 10 december van 14.00 uur tot 21.00 uur weer de locatie voor het Winterfeest. Met een sfeervolle kerstmarkt, livemuziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils. 

In de Molenstraat zullen ook dit jaar weer tien kunstenaars ijsblokken omtoveren tot ware kunstwerken

Het carven van de kunstwerken is een prachtig gezicht en levert ieder jaar weer schitterende resultaten. In het pand aan de Verlengde Dorpsstraat 1 zal van 14.00 uur tot 21.00 uur een kleine expositie te zien zijn van een aantal kunstenaars. Een korte workshop kaarten maken met bijenwas behoort hier ook tot de mogelijkheden.

Even tot bezinning komen kan in de historische Oude Kerk tijdens de mini Kerstconcerten, welke gegeven worden door drie solisten. De entree voor deze miniconcerten is gratis. Daarnaast komen bezoekers in het centrum op diverse plekken nog veel meer muzikanten tegen, waaronder Bounce Brass, de B-Eagles en shantykoor De Kajuitzangers. Natuurlijk is ook Fanfarecorps Excelsior van de partij.

Als vanouds zal er weer een sfeervolle Wintermarkt zijn, waar kerst- en winterproducten te koop zijn. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Zo zijn er vers bereide gerechten, zoals oliebollen, poffertjes en natuurlijk warme chocolademelk te verkrijgen op de kerstmarkt. Tijdens het shoppen op de Wintermarkt kunnen belangstellenden ook een aantal kerststallen van de Kerststallenroute bekijken, deze staan uitgestald in diverse etalages van Puttense ondernemers.

Voor de kinderen belooft het ook een feestje te worden, want het Winterfeest staat bol met gratis kinderactiviteiten. Er kunnen koek-kerstballen versierd worden, of ga op de foto in een Kerst-photobooth, gooi nepsneeuwballen of vang ijspegels. Voor de echte durfal staat er een rodeo-rendier (alleen voor kinderen groter dan 1.20 meter). Probeer zo lang mogelijk te blijven zitten en word de winnaar van de dag.

Winkelcentrum Putten en VVV Putten zetten de komende dagen de laatste puntjes op de 'i' en dan kan iedereen genieten van een ouderwets gezellig Winterfeest programma. Zie voor uitgebreide informatie, het programma en de plattegrond met programma www.winkelcentrumputten.nl/evenementen.