Word jij de nieuwe smart monteur bij Spectral?

Houd jij van een uitdaging, heb jij passie voor meubels en elektronica en werk je graag in een hecht team samen? Bekijk onderstaande video om te zien wat je dagelijkse werkzaamheden zijn wanneer je kiest voor een baan als smart monteur bij Spectral smart furniture.

Bedrijfsprofiel: Spectral smart furniture

Sinds 2002 importeur van het Duitse meubelmerk Spectral in Nederland en België. Ze leveren hoogwaardige dressoirs, wandkasten en tv-meubelen, geproduceerd bij Spectral in Duitsland. Het merk Spectral bestaat sinds 1994 en is in Europa uitgegroeid tot het meest vooraanstaande merk op het gebied van innovatie tv-meubels. In Nederland beschikken ze over de grootste Spectral showroom van Europa.

Bij Spectral ben je werkzaam binnen een echt familiebedrijf waar naast kwaliteit en klanttevredenheid er ook veel zorg wordt besteed aan een informele sfeer binnen het bedrijf.

Word jij de nieuwe smart monteur?

Door uitbreiding van de bestaande montageteams, is Spectral smart furniture op zoek naar monteurs die passie hebben voor tv-meubels en helemaal gek zijn van de nieuwste televisies en audio apparatuur. Zie jij het als een uitdaging om elke dag samen met collega-monteurs de mooiste Spectral tv-meubels en dressoirs bij hun klanten volledig te installeren met de beste gereedschappen en met het mooiste materiaal dagelijks onderweg te zijn?

Als "Spectral monteur" ben je alleen en samen met collega-monteurs verantwoordelijk voor het plaatsen van Spectral tv-meubels en dressoirs bij de klanten thuis en bij hun verschillende verkooppunten in elektronica- en woonwinkels.


Heb jij passie voor meubels en de nieuwste televisie en audioapparatuur wacht dan niet langer en solliciteer! Bekijk de vacature hier!

 

Spectral smart furniture

Spectral smart furniture
Spectral smart furniture
Spectral smart furniture
Spectral smart furniture

Spectral smart furniture
Telefoon: 0341 46 22 00