​Activiteiten Welzijn Putten

Welzijn Putten start in september weer met de meeste activiteiten en diensten. Uiteraard met aanpassingen vanwege de corona regels. 

Deelnemers hebben persoonlijk bericht ontvangen over startdatum en over welke aanpassingen er zijn om corona besmetting tegen te gaan.

Vacaturebank voor vrijwilligersorganisaties
Op de website van Welzijn Putten is de vrijwilligersvacaturebank te vinden. Vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers kunnen daar hun vacatures plaatsen. De vrijwilligersvacaturebank is een dienst van Welzijn Putten en het is gratis. Kijk op www.welzijnputten.nl. Klik op de donkerblauwe button ‘vrijwilligersvacaturebank’ en daarna in de zwarte balk bovenaan op ‘Organisaties/ Plaats een vacature’. U ontvangt dan een e-mail en een eigen account voor uw vrijwilligersorganisatie. Hulp nodig? Bel 0341-357078.

Beeldbellen
Welzijn Putten is op zoek naar mensen die willen leren beeldbellen. Tijdens de lockdown was beeldbellen voor veel mensen een welkome afleiding. Dankzij beeldbellen konden ze bijvoorbeeld de kinderen en kleinkinderen toch zien. Welzijn Putten wil graag in contact komen met mensen die niet kunnen beeldbellen maar dat wel graag willen leren om zich zo voor te bereiden op een volgende keer dat zij aan huis gekluisterd zullen zijn. Beeldbellen kan met een tablet of een smartphone en er zijn verschillende programma’s voor. De medewerkers van Welzijn Putten helpen om het programma van de eigen keuze te leren gebruiken. Leren beeldbellen? Neem dan contact op met Welzijn Putten. Bel 0341-357078 en vraag naar Simone.

Wegwijs in Welzijn
Bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn gaan met u in gesprek en wijzen de weg naar mogelijke oplossingen. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Wegwijs in Welzijn is telefonisch te bereiken op 0341-357078 tijdens kantooruren.

Uitleen hulpmiddelen
Welzijn Putten verzorgt een uitleenpunt van Medipoint. Iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. Wel vragen de medewerkers van Welzijn Putten om deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11.00 uur spullen te komen halen of brengen. Meer weten? Raadpleeg de website www.medipoint.nl.