Alzheimer Trefpunt staat in het teken van de feestdagen

Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen/dementie, mantelzorgers en familieleden, belangstellenden en professionals. Het biedt informatie over diverse thema’s, gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen

Een plek om lotgenoten te ontmoeten

Het Alzheimer Trefpunt Putten wordt maandelijks op de tweede dinsdag van de maand gehouden bij Brasserie De Heerdt.

Het thema voor dinsdag 12 december is 'Op naar de kerst'. Gasten zijn dorpsdichter Henk Vaessen en muziektrio Blue Suspenders. Deze avond draait om gezellig samenzijn en de kerstbeleving en zal plaatsvinden in een sfeervolle setting. De aanwezigen worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen onder het genot van een hapje en een drankje. Er is een kerstverhaal en er worden tips gegeven over hoe iemand met dementie zo optimaal mogelijk van de feestdagen kan genieten.

De avond begint om 19.30 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. Het duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen binnenlopen. Er is een informatiestand aanwezig van Alzheimer Nederland waar belangstellenden met al hun vragen terecht kunnen. Iedereen is van harte welkom.