Alzheimer Trefpunt staat in het teken van muziek

Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen/dementie, mantelzorgers en familieleden, belangstellenden en professionals. Het biedt informatie over diverse thema’s, gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen.

Een plek om lotgenoten te ontmoeten

Het Alzheimer Trefpunt Putten wordt maandelijks op de tweede dinsdag van de maand gehouden bij Brasserie De Heerdt.

Het thema voor dinsdag 13 februari is muziek. Gasten zijn Sylvana Bomas en een aantal leden van het Nostalgiekoor Putten. Sylvana zal uitleggen wat muziek met mensen doet. Het is ontspannend en mensen worden er blij van. Zingen is ook heel gezond, het stimuleert de ademhaling en de bloedsomloop. Het is ook een goede manier om spanningen tegen te gaan. Een aantal leden van Nostalgiekoor Putten wil daarvan graag iets laten zien en horen. De meesten ervaren dat men ontspannen thuiskomt na een avondje zingen.

De avond begint om 19.30 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. Het duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen binnenlopen. Er is een informatiestand aanwezig van Alzheimer Nederland waar belangstellenden met al hun vragen terecht kunnen. Iedereen is van harte welkom.

Vrijwilligers Hillie, Paul, Wil en Rinus van Notalgiekoor Putten. Foto: Joyce Kruizenga-Elskamp