Bezoektijden St. Jansdal tijdens de feestdagen

​Vanwege het coronavirus neemt St Jansdal extra maatregelen voor het bezoek aan ons ziekenhuis om het aantal bewegingen te beperken. 

Lees deze maatregelen op de website van het ziekenhuis voordat u een bezoek brengt.

Tijdens de feestdagen zijn er extra bezoektijden, zodat naasten toch bij elkaar kunnen zijn. Zo mag op de eerste kerstdag en tweede kerstdag en op zondag 27 december en nieuwjaarsdag per patiënt 1 bezoeker tussen 14:00 en 20:00 uur één uur in plaats van een half uur op bezoek komen.

Oudjaarsdag
Op 31 december mag per patiënt 1 bezoeker tussen 14.00 en 01.00 uur één uur in plaats van een half uur op bezoek komen.

Openingstijden poliklinieken
Locatie Putten is donderdag 24 december gesloten. Locatie Dronten is woensdag 23 december en maandag 28 december gesloten. De prikposten in Lelystad en Harderwijk sluiten om 16.00 uur op 24 en 31 december. Kijk hier voor meer informatie over de openingstijden van de poliklinieken www.stjansdal.nl/locaties.

Boek een bezoek en doe de check-in
Wilt u op bezoek bij een patiënt op een van de algemene verpleegafdelingen? U bent van harte welkom! Boek online uw bezoek stjansdal.boekeenbezoek.nl. Bij de ingang worden er wel wat vragen gesteld om te horen of er klachten zijn die passen bij het coronavirus. Het is mogelijk om thuis alvast de check-in doen en op de website de vragen beantwoorden. Met het bewijs van de check-in kunne bezoekers sneller doorlopen in de hal. Ga naar stjansdal.nl/check-in.

Aangepaste dienstregeling pendelbus
De pendelbus tussen de locaties Harderwijk en Lelystad zal niet rijden op vrijdag 25 (en zaterdag 26) december en op vrijdag 1 januari 2021. Vanaf maandag 4 januari kunnen patiënten en bezoekers gebruik maken van de pendelbus, op die datum treedt ook de nieuwe dienstregeling in. Kijk voor meer informatie op www.stjansdal.nl/pendeldienst.