​Bijeenkomst voor het opdoen van nieuwe contacten

Putten voor Elkaar en Welzijn Putten houden op donderdag 11 mei een bijeenkomst voor mensen die graag nieuwe één op één contacten willen en hier wat hulp bij kunnen gebruiken.

Bijeenkomst om nieuwe contacten te krijgen

Anne Stutvoet (welzijnscoach bij Welzijn Putten) geeft aan: "Ik kom in mijn werk regelmatig mensen tegen die graag wat meer sociale contacten zouden willen hebben. Er zijn mensen die niet op zoek zijn naar een groepsactiviteit, maar meer gebaat zijn bij één op één contact. Zoals bij elkaar op de koffie gaan, samen wandelen of een spelletje spelen. Daarom organiseren we een bijeenkomst waar mensen met deze vraag kennis met elkaar kunnen maken. Het gaat in deze bijeenkomst niet om een partner te vinden, maar om vriendschappelijk contact op te doen. We hopen dat er prettige contacten uit voort zullen komen.”

Er worden tips gegeven hoe mensen met elkaar in contact kunnen komen en hoe ze deze contacten kunnen onderhouden. De bijeenkomst is van 10.00 uur tot 12.00 uur in Stroud. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie staat klaar met wat lekkers.

Opgeven kan tot uiterlijk 8 mei via [email protected] of telefonisch via 0341-357078.