Biljartlessen voor mantelzorgers

In samenwerking met Biljartvereniging Two Brothers organiseert Putten voor Elkaar drie biljartlessen voor volwassen mantelzorgers. 

Tijdens deze avonden worden de fijne kneepjes van het biljarten geleerd en is er ruimte om elkaar te ontmoeten

Miranda Krol, mantelzorgconsulent van Putten voor Elkaar, geeft aan: "Als mantelzorger sta je klaar voor een naaste, je doet allerlei zorg- en regeltaken en hebt een luisterend oor. Wil je dit graag blijven doen, dan is het fijn ook af en toe tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jou bezighoudt. Het ventileren van gevoelens, angsten en zorgen, maar ook het delen van lichtpuntjes en mooie ervaringen, kan heel waardevol zijn. Dus altijd al eens willen leren biljarten of op een ontspannen manier andere mantelzorgers ontmoeten. Kom dan naar deze biljartlessen."

De biljartlessen worden gegeven in de accommodatie van Two Brothers, in de voormalige kantine van SDCP aan de Roosendaalseweg 111 A. Mantelzorgers zijn van harte welkom op de dinsdagavonden 16, 23 en 30 april, van 19.00 uur tot 21.00 uur. Graag opgeven vóór 12 april door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch 0341-740051.