Cheque voor drie hospices in de regio

De drie hospices op de Noordwest Veluwe mochten afgelopen donderdag een mooi geschenk in ontvangst nemen. De afgevaardigden van de hospices Jasmijn, Willem Holtrop en de Regenboog ontvingen uit handen van het bestuur van de Invalidenbond Flevo elk een cheque ontvangen van 25.000 euro.

De Invalidenbond Flevo is door het ontvallen van vele leden en door een teruglopend animo gestopt met haar activiteiten

Het bestuur heeft echter gemeend dat de overgebleven gelden aan een goed doel besteed moeten worden. Het oog viel dan al snel op de hospices op de Noordwest Veluwe. De drie afgevaardigden Conny Dooyeweerd van Jasmijn, Gerrinda van der Veen van de Regenboog en Laura Jansen van Willem Holtrop gaven aan dankbaar te zijn voor het mooie, spontane en ontroerend initiatief dat hen ten deel valt.

Ze waardeerden de bijzondere blijk van ondersteuning van hun hospices. Namens de hospices zei Hermann Thoebes dat de schenkingen zullen worden gebruikt voor de gasten van het hospice om hen in de laatste fase van hun leven een goede en warme omgeving re kunnen bieden. Het stelt de hospices in staat in de komende jaren goed werk te blijven verrichten.