Dagbegeleiding de Schauw bezoekt Alpaca's

Ieder jaar gaat de dagbegeleiding van de Schauw een dagje uit met cliënten en vrijwilligers. "Afgelopen maandag was het zover. Wat troffen we het met het weer!", vertelt dagbestedingscoach Renate Koelewijn.

De Alpaca's bij Alpacadroom in Garderen werden als eerste bezocht

"We aten een heerlijke pannenkoek van de Huifkar die geweldig hebben meegedacht en meegewerkt om de pannenkoeken op de gewenste dag en tijd daar te krijgen. Riek Evers speelde een deuntje op de trekharmonica", aldus Koelewijn. Ook het Rad van Avontuur ontbrak niet. Er werden mooie prijzen verloot. Kapsalon Willy sponsorde een kappersbon. Verder werden er waardebonnen van plaatselijke ondernemers, gezellige hebbedingetjes en lekkernijen verloot. En om in het thema te blijven werd er ook een gehaakte Alpaca verloot.

"Als afsluiting kreeg iedereen een sleutelhanger mee van een alpaca. Wat hebben we iedereen zien genieten! Van het contact met de dieren en de gezelligheid onderling. Het kon niet beter. Via deze weg dank aan Alpacadroom, Riek Evers, de Huifkar, Kapsalon Willy, Willemsen de Koning  en de geweldige inzet van onze vrijwilligers!"

Bel voor meer informatie over dagbegeleiding in de Schauw naar 088-0563000, stuur een email naar [email protected] of bekijk de website www.znwv.nl.