Gratis kennismakingscursus Nederlands voor Europeanen

Vanuit de eigen woonkamer met een laptop of tablet starten met het leren van de Nederlandse taal? Het kan gratis voor Europeanen die wonen in Putten, Ermelo en Nunspeet.

Gratis kennismakingscursus Nederlands voor Europeanen

Kennismakingscursus
De korte kennismakingscursus van tien online Nederlandse lessen is voor beginners. Het doel is om beter Nederlands te spreken in het dagelijks leven. Daarbij hoort ook aandacht voor lezen en luisteren. De lessen zijn voor volwassenen die geen inburgeringsplicht hebben. Mensen met een Europees of Turks paspoort kunnen daarom gratis mee doen.

Gratis aangeboden
Taalschool TopTaal en Bibliotheek Noordwest Veluwe zetten in het voorjaar en het najaar drie cursussen op. Daarna is een vervolgcursus bij taalschool TopTaal mogelijk. Deze vervolgcursus wordt geheel gratis aangeboden aan gemotiveerde cursisten.

Meedoen?
Infomeer naar de mogelijkheden of aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Bibliotheek Noordwest Veluwe. Het is ook mogelijk om te bellen of te appen met de taalcoördinator. Mail voor meer informatie of aanmelden naar [email protected] of bel/app naar 06-5751 2983.